سفينه الاصدقاء
عزيزى الزائر مرحبا بك انت لم تقم بتسجيل دخولك ان لم يكن لديك حساب رجاء سرعه التسجيل

فاهيتا اللحم او الدجاج

اذهب الى الأسفل

فاهيتا اللحم او الدجاج

مُساهمة  3aas4 في الجمعة مايو 22, 2009 1:51 pm

750 جرام لحم بتلو او صدر دجاج مقطع نسايل - ربع كوب زيت نباتى - ربع كوب خل احمر - نصف ملعقة سكر - ملعقة طعام زعتر - ملعقه صغيره من مسحوق الفلفل الاحمر - 3 فصوص ثوم مهروس - نصف ملعقه صغيره ملح - ربع ملعقه صغيره فلفل اسود - بصلتان مقطعه شرائح - حبيتين فلفل الاخضروالاحمر مقطع شرائح طوليه - علبة صلصه حريفه - كوب جبن شيدار مبشوره - كوب قشطه رائبه .
التحضير : يخلط الزيت مع الزعتر والخل والسكر ومسحوق الفلفل والثوم والملح والفلفل فى وعاء زجاجى .
توضع شرائح اللحم او الدجاج فى طبق وتنقع فى المزيج طوال الليل .
يقلى البصل والفلفل فى مقلاه حتى النضج ثم تضاف اللحمه او الفراخ لمدة 5 دقائق حتى يصبح اللون بنى ثم تنقل فى طبق حرارى وتلف بورق الالمنيوم وتوضع بالفرن حوالى 15 دقيقه ثم تقدم بعد اضافة مزيج البصل والصلصه والجبنه والقشطه الرائبه .. صحتين


avatar
3aas4

عدد المساهمات : 1125
تاريخ التسجيل : 09/03/2009

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: فاهيتا اللحم او الدجاج

مُساهمة  white dove في الجمعة مايو 22, 2009 7:43 pm

تسلم ايدك عصفور لكن فى حاجه مش عرفاها فى الخلطه هى القشطه الرايب دى يعنى اللبن الرايب ولا ايه ........يسلموووو شيفنا
avatar
white dove

عدد المساهمات : 1124
تاريخ التسجيل : 01/12/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: فاهيتا اللحم او الدجاج

مُساهمة  3aas4 في الأحد مايو 24, 2009 11:25 am

القشطه الرايبه مختلفه عن اللبن الرايب وعموما بيكون فى عبوات جاهزه فى السوبر ماركت ... اشكرك على مرورك .. هلكتينى اسأله lol!
avatar
3aas4

عدد المساهمات : 1125
تاريخ التسجيل : 09/03/2009

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى