سفينه الاصدقاء
عزيزى الزائر مرحبا بك انت لم تقم بتسجيل دخولك ان لم يكن لديك حساب رجاء سرعه التسجيل

فيتوتشينى الاستاكوزا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

فيتوتشينى الاستاكوزا

مُساهمة  3aas4 في الإثنين يونيو 08, 2009 6:29 am

استاكوزا وزن حوالى 500 جم - نصف علبة فيتوتشينى الاخضر حوالى 250 جم - 4 طماطم مقشره ومفرومه - 3 فصوص ثوم مهروسه - نصف باقة بقدونس مفروم ( باقه دى سرقتها من الشيف دوف انا كنت بقول حزمه هههههههه ) - ملح - فلفل - ملعقة طعام صلصه - ملعقة طعام صلصة تاسكو الحريفه - 6 ملاعق زيت زيتون .
التحضير : تسلق الاستاكوزا فى الماء حوالى 10 دقائق حتى تنضج ... يقطع الزيل بحرص بمقص مطبخ واستخراج اللحم بعنايه ... يقطع لحم الذيل الى شرائح متوسطه ... يسخن زيت الزيتون فى مقلاه ويقلى فيها الثوم وتضاف اليه الطماطم والصلصه والملح والفلفل وتطهى حتى تصبح الصلصه كثيفه ... ترفع المكونات من على النار وتضاف صلصة التابسكو والبقدونس وتخلط سويا ...تغلى كميه كافيه من الماء مع اضافة ملعقة طعام ملح و3 ملاعق زيت زيتون ويضاف اليها الفيتوتشينى ويسلق حتى ينضج ... يصفى الفيتوتشينى ويخلط مع الصلصه المجهزه سابقا ... يسكب الفيتوتشينى فى طبق التقديم وتوضع راش الاستاكوزا على حافة الطبق وترص شرائح الذيل فوق الفيتوتشينى ويقدم ساخنا ... بالف هنا وصحه


avatar
3aas4

عدد المساهمات : 1125
تاريخ التسجيل : 09/03/2009

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: فيتوتشينى الاستاكوزا

مُساهمة  white dove في الخميس مايو 06, 2010 1:18 pm

ااااه يا حرامى المصطلحات ههههههههههههههههههه ال حزمة ال ..بس بجد بجد حلو اوى الطبق ده وانا بحب اوى اكل الـ فيتوتشينى

وبعملها scratch بس مش عارفة ليه لما بسلقها بتمسك فى بعض منى ....ولا ده يمكن عشان بسيبها لما تخلص كل الميه من عليها ؟؟؟؟ ابقى قولى السبب بئه يا عصفور
avatar
white dove

عدد المساهمات : 1124
تاريخ التسجيل : 01/12/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى