سفينه الاصدقاء
عزيزى الزائر مرحبا بك انت لم تقم بتسجيل دخولك ان لم يكن لديك حساب رجاء سرعه التسجيل

محشى الكرنب باللحم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

محشى الكرنب باللحم

مُساهمة  3aas4 في الإثنين يونيو 08, 2009 7:33 am

250جم لحم مفروم - بصله متوسطه مفرومه - كوبان ارز - 2 ملعقة صلصة طماطم - ملعقه صغيره ملح - ملعقه صغيره بهار حلو - نصف ملعقه صغيره بهار اسود - 4 فصوص ثوم مهروسه - ملعقتى طعام نعناع ( نعنع بلغة الشيف دوف ) - عصير ليمون
التحضير : تسلق اوراق الكرنب بعد نزع الاعناق منها ... تحضر الحشوه بخلط اللحم والارز والبصل وصلصة الطماطم والملح والبهار الحلو والاسود ... يوضع مقدار ملعقه من الخلطه فى كل ورقة كرنب وتلف مثل السيجار ... تفرش بعض اوراق الكرنب فى قعر القدر وترص فوقها الاصابع المحشوه بالخلطه ... يخلط الثوم مع عصير الليمون والنعناع ويصب فوق اوراق الكرنب الملفوفه ... تضاف كميه مناسبه من الماء ... يوضع طبق فوق اوراق الكرنب الملفوفه لمنع خروج الارز منها ويطهى على نار متوسطه نصف ساعه تقريبا حتى تنضج
ملحوظه : ممكن حشو الطماطم نفس الحشوه ووضعها فوق اوراق الكرنب وتطهى مها ... الف هنا وصحه


3aas4

عدد المساهمات : 1125
تاريخ التسجيل : 09/03/2009

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: محشى الكرنب باللحم

مُساهمة  white dove في السبت مايو 01, 2010 4:26 pm

ههههههههههههههههههههههههه الطبق ده اتعمل من زمان اوى ومش شوفته الا دلوقتى ده زمانه باظ هههههههههههههههههههههه

بجد واااااااااااااااااااو شكله رائع واكيد طعمه اروع ....زى اللى بعمله بالظبط يعنى مش يختلف ههههههههه

يسلمووو الايادى اغلى عصفور وبالهنا والشفا بئه للى اكله Laughing

white dove

عدد المساهمات : 1124
تاريخ التسجيل : 01/12/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى